Former Bank to Family Home

This former bank building and office has been completely renovated into a warm family home.

In the basement, where the original vault still exists, a home cinema, a man cave, and a wine cellar have been created. The arches in the walls at the entrance and leading to the living area are authentic and give a grand feeling to the entrance. The kitchen is enormous and forms the new heart of the house. On the first floor, we connected the spaces openly so that you can walk from the master bedroom and the walk-in closet directly into the bathroom. Additionally, a home salon was created where the client continues her skincare practice. The second floor is dedicated to the children and guest accommodations.

This project was realized in collaboration with Vega Projects.