Project omschrijving

Woning Platteweg

// meer foto’s onderaan de tekst

Op een prachtige locatie in Reeuwijk hebben wij dit project mogen realiseren. Het uitgangspunt van dit interieurontwerp was helder: meer genieten van wat de omgeving heeft te bieden.

Door zowel de indeling van de keuken en woonkamer te wijzigen zijn er heldere zichtlijnen in het interieur ontstaan. De verschillende ruimtes worden beter benut en bieden een optimale doorkijk naar buiten. Om deze doorkijk te versterken hebben we gekozen voor een donker geverfde pui.

Het contrast tussen het zachte kleurenpallet en robuuste materialen geven de ruimte een unieke uitstraling. In combinatie met elementen uit voorgaande interieurs wordt een warme en persoonlijke leefruimte gecreëerd, waar de bewoners nog lang van kunnen genieten.

Toepassingen onder andere:

// Keuken / Keukenatelier Maat’s

// Stalen deur / Glasdesign

// Verlichting / Modular Lighting en Classicon

// Zithoek  / Linteloo, Knoll en Frankly

Photography // Nicoline Rodenburg